Grafika

A mai vállalkozásoknak ahhoz, hogy kitűnjenek a versenytársaik közül, kreatív megoldásokra van szükségük…

Az Ön elképzeléseihez hozzá adjuk tapasztalatunkat, ötleteinket, melyek több partnerünket előnyökhöz juttatták.

Örömmel tervezzük meg cége arculatát, de ha névjegyre, újsághirdetésre, szórólapra, prospektusra, magazinra esetleg weboldalra lenne szüksége, abban is segítünk! 

Miért fontos a céges arculat?
Mert megkülönbözteti másoktól. Ha a cége logójával, az ehhez tartozó színvilággal találkoznak egy hirdetésben, a honlapján vagy a kommunikációja bármely elemén, az emberek fejében ismerős képként lesz jelen, ami szükség esetén az Ön szolgáltatását juttatja előnyhöz. Ha jellegtelen a megjelenése, ha a saját arculatán spórol, az emberek tudat alatt úgy gondolják, hogy erre számíthatnak az Ön üzletétől, szolgáltatásától is. 

Mi a cégarculat?

Az arculattervezés – legyen az kisvállalkozás főbb vonalainak megtervezése, vagy nagyvállalatok mindent felölelő kialakítása – egy olyan feladatot jelent, mely a cég/márka/intézmény kifelé történő kommunikációját teszi egységessé, és legfőképp emlékezetessé.

Fontos, hogy az arculat olyan elemekből álljon, mely könnyen megjegyezhető, utaljon használója tevékenységére, valamint a lehető legtöbb felhasználási területre könnyen átvihető legyen.

A cégarculat nem egy logó megtervezéséből áll, az csak fontos eleme, mely köré épül a cég egész megjelenése. Vonjunk párhuzamot az öltözködéssel. Egy ember ádámkosztümben csak egy arc, de nem tudunk róla semmilyen következtetést levonni. Felöltözve utalásokat kapunk vélhető anyagi helyzetére, jellemére, tulajdonságaira. Egy cég megjelenésében hasonló hansúlyt kellene kapnia a "ruhának", de sajnos hazai viszonyokban a vállalkozások döntő többsége meztelen, pedig ez a reklám egyik legolcsóbb formája.

Alaparculat – logo, egyszerűsített logo, cégszínek meghatározása, névjegy, levélpapír, boríték. 
Kiterjedt arculat
– az alaparculat elemei feletti, teljes tervezés, dosszié, céges prospektus, leporelló, szórólap és esetlegesen az online megjelenés…

  • Logó, embléma
  • Dosszié
  • Névjegykártya
  • Fejléces levélpapír
  • Boríték
  • Plakát
  • Leporelló, szórólap
  • Céges prospektus
  • Címke
  • Meghívó, üdvözlőlap

A terveket megrendelőinkkel egyeztetve készítjük el, hogy olyan munka születhessen, ami egy igényes vállalkozás képét mutatja és a megjelenése leginkább kiemeli a cég erősségeit.

 

nyomda_gebra

A jól kiválasztott nyomda pénzben mérhető előnyökkel jár!

Ügyfeleink gyakori kérdése lett a nyomdai technológia… 
Hol éri meg a nyomtatás: a “nagy nyomdába” vagy a digitális technológiával?

gebra_olvasson_tovabb

 

 

online_gebra

Szeretne egy minőségi, könnyen kezelhető, hatékony weblapot kedvező áron, rövid határidővel?

Vagy létező honlapját szeretné újraterveztetni, hogy valóban ki tudja használni a világháló lehetőségeit?

gebra_olvasson_tovabb